Vacatures bij Everlake

 Bekijk hieronder het actuele overzicht van onze vacatures.

Stage Online Marketing

Sneek • 40 uur • mbo4

Everlake, toonaangevend in e-commerce.

We hebben een max van twee stagiaires per periode. De periodes starten in mei en november.

Wil je een leerzame stage in de e-commerce sector waarin je te maken hebt met alle aspecten van het runnen van een webwinkel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Download de PDF vacature via onderstaande links.

Voor onze groothandel zijn we opzoek naar een student op MBO 4 niveau, opleiding Vestigingsmanager Groothandel. Goede beheersing van de Nederlandse taal en een leergierige instelling is vereist. Interesse? Bekijk de onderstaande PDF vacature en reageer!

Stagiaire MBO: Everlake Wholesale

Voor onze webwinkel Eccellente.nl zijn we naar een student op MBO 4 niveau, opleiding Marketing & Communicatie of Vestigingsmanager Groothandel. Goede beheersing van de Nederlandse taal en een leergierige instelling is vereist. Interesse? Bekijk de onderstaande PDF vacature en reageer!

Stagiaire MBO: koffiemachine onderhoud webwinkel

Je krijgt je eigen werkplek op ons kantoor in Sneek waar je je bezig zal houden met het analyseren van de Google Analytics data waarmee je vervolgens Google Adwords campagnes opzet, SEO optimalisatie doet, Facebook acties bedenkt, linkbuilding verbetert, etc.

Everlake is een erkend leerbedrijf 

Reageren?

  • Stuur een mail met motivatie en CV naar lianne@everlake.nl of reageer via het formulier op de site. Voordat je reageert dien je dit uiteraard eerst te overleggen met je stagebegeleider.

Wil jij onderdeel van Everlake worden?

Je kunt hier direct solliciteren op deze vacature. We nemen snel contact met je op.

Lianne

Contact Person

Lianne Zijlstra - Pheifer

Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Lianne Zijlstra via +31 515 712085 of stuur je vraag lianne@everlake.nl

.

Contact ons

contact

Adres

Steenhouwersstraat 2a, 8601WD SNEEK, The Netherlands

Magazijn

UK: Liliput Rd, Northampton NN4 7DT
NL: Zeelandhaven 6, 3433 PL Nieuwegein

Contact